Procjena

Nudimo kvalitetnu procjenu zasnovanu na detaljnoj analizi tržišta. Naš tim će izaći na teren i izvršiti procjenu na osnovu postojećeg stanja nekretnine, lokacije, spratnosti, dokumentacije, itd. Nakon izlaska na teren, dobićete pisanu procjenu vrijednosti vaše nekretnine.

Zahvaljujući realnoj procjeni i analizi trenutnog stanja na tržištu možete temeljiti svoja očekivanja. Imajte na umu da naša procjena nije konačna. Vaša nekretnina se uvijek može prodati po većoj cijeni kada se pojavi na tržištu. 

        Šta dobijate u sklopu naše procjene:

  • Procjena će se sastojati od trenutne analize tržišta zasnovane na uporednom kretanju cijena na lokaciji na kojoj se nalazi vaša nekretnina.
  • Dobićete detaljan marketinški plan koji je u potpunosti prilagođen vašoj nekretnini.
    Analiziran proces prodaje i svi troškovi prilikom procesa prodaje nekretnine.
  • Detaljan pregled dokumentacije koja je potrebna prilikom procesa prodaje nekretnine.

Istraži različite stilove

Stambeni prostori

Velik izbor stambenih prostora uključujući kuće, stanove i vikendice.

Poslovni prostori

Pronađite poslovne prostore na prodaju ili iznajmljivanje.

Zašto raditi s nama

01.

Marketing

Mi razumijemo značaj marketinga i oglašavanja. Iz tog razloga vam nudimo potpuni paket - društvene mreže, Google, novine, radio i TV. Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što garantuje vašoj nekretnini maksimalnu vidljivost i posjećenost.

02.

Moderna tehnologija

Naša platforma je dizajnirana sa ciljem da pomogne vlasnicima, potencijalnim kupcima i stanarima da prodaju, kupuju ili iznajmljuju nekretnine iz udobnosti svog doma. Naši napredni filteri za pretragu omogućavaju našim korisnicima da izaberu idealnu strukturu, lokaciju i pogodnosti nekretnine u samo nekoliko klikova.

03.

Sveobuhvatna usluga

Naš tim eksperata i profesionalaca vam stoji na raspolaganju 24/7, bilo da vam je potrebna procjena različitih nekretnina, pomoć pri traženju kupca ili stanara, ili vam je pak potrebno da pripremite ugovore koji se odnose na vašu nekretninu.

Kontaktiraj nas za više informacija

Kupujete ili iznajmljujete nekretninu?


Uporedi nekretnine

Uporedi