Oglašavanje

Mi u Condu znamo koliko je važan marketing. Zato svojim korisnicima nudimo puni paket usluga koji uključuje digitalno oglašavanje putem društvenih medija i Google platforme, a pored online kanala, obezbjeđujemo promociju i u vidu štampe, radio i TV reklama.
 
Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što vašoj nekretnini garantuje maksimalnu vidljivost i posjećenost.
 
Mi vam pomažemo da izgradite svoj brend, povećate online vidljivost svoje nekretnine i povežete se s nekim od najozbiljnijih kupaca i prodavača.
 

Zašto raditi s nama

01.

Marketing

Mi razumijemo značaj marketinga i oglašavanja. Iz tog razloga vam nudimo potpuni paket - društvene mreže, Google, novine, radio i TV. Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što garantuje vašoj nekretnini maksimalnu vidljivost i posjećenost.

02.

Moderna tehnologija

Naša platforma je dizajnirana sa ciljem da pomogne vlasnicima, potencijalnim kupcima i stanarima da prodaju, kupuju ili iznajmljuju nekretnine iz udobnosti svog doma. Naši napredni filteri za pretragu omogućavaju našim korisnicima da izaberu idealnu strukturu, lokaciju i pogodnosti nekretnine u samo nekoliko klikova.

03.

Sveobuhvatna usluga

Naš tim eksperata i profesionalaca vam stoji na raspolaganju 24/7, bilo da vam je potrebna procjena različitih nekretnina, pomoć pri traženju kupca ili stanara, ili vam je pak potrebno da pripremite ugovore koji se odnose na vašu nekretninu.

Kontaktiraj nas za više informacija

Kupujete ili iznajmljujete nekretninu?


Uporedi nekretnine

Uporedi