Menadžment

Naš tim ostaje uključeni dugo nakon prodaje i svojim klijentima pružamo kompletnu uslugu.
Bilo da putujete poslovno ili ste često odsutni, pobrinućemo se za vašu nekretninu s najvećom mogućom pažnjom i profesionalnošću. Naše usluge upravljanja nekretninama uključuju:
 
Uključuje prikupljanje stanarine, provjera plaćanja komunalnih troškova, rukovanje održavanjem nekretnine, komunikacija sa zakupcima kako bi se ispunili dodatni zahtjevi stanara.
 

Vanredni slučajevi nikada nisu nešto u čemu uživamo. Partnerstvom s našim timom dobijate 24/7 pristup grupi kvalifikovanih stručnjaka i profesionalaca koji su spremni odgovoriti na sve hitne situacije koje imate sa svojom imovinom.

Zašto raditi s nama

01.

Marketing

Mi razumijemo značaj marketinga i oglašavanja. Iz tog razloga vam nudimo potpuni paket - društvene mreže, Google, novine, radio i TV. Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što garantuje vašoj nekretnini maksimalnu vidljivost i posjećenost.

02.

Moderna tehnologija

Naša platforma je dizajnirana sa ciljem da pomogne vlasnicima, potencijalnim kupcima i stanarima da prodaju, kupuju ili iznajmljuju nekretnine iz udobnosti svog doma. Naši napredni filteri za pretragu omogućavaju našim korisnicima da izaberu idealnu strukturu, lokaciju i pogodnosti nekretnine u samo nekoliko klikova.

03.

Sveobuhvatna usluga

Naš tim eksperata i profesionalaca vam stoji na raspolaganju 24/7, bilo da vam je potrebna procjena različitih nekretnina, pomoć pri traženju kupca ili stanara, ili vam je pak potrebno da pripremite ugovore koji se odnose na vašu nekretninu.

Kontaktiraj nas za više informacija

Kupujete ili iznajmljujete nekretninu?


Zadovoljstvo naših klijenata je naš najveći uspjeh

Nakon što smo odlučili živjeti zajedno, htjeli smo pronaći agenciju za nekretnine kojoj bismo mogli vjerovati. A Condo je nadmašio naša očekivanja. Pomogli su nam da pronađemo naš idealan stan u Banjoj Luci.
po Marko i Jelena Mijatović
Mladi bračni par
Prilikom dolaska na studije u Banjaluku nailazio sam na razna neprijatna iskustva, ali stručni tim iz agencije Condo mi je pomogao da iskustvo bude pozitivno. U samo deset minuta pronašao sam idealan stan, kontaktirao zaposlene i započeo svoj studentski život.
po Nikola Savić
Student
Za samo 10 minuta pronašla sam svoj novi stan koji je udaljen 5 minuta hoda od mog novog posla. Novi posao i novi stan učinili su me srećnim, a svoju zahvalnost dugujem agenciji za nekretnine Condo Banja Luka.
po Tamara Brezar
Ekonomista

Uporedi nekretnine

Uporedi