Press Test

Press

BiH: Tržište nekretnina miruje, na udaru ‘Stan Na Dan’

Brojne privredne aktivnosti su u periodu pandemije korona virusa zamrle ili trpe ogromne gubitke.Provjera spremnosti djelovanja u stresnom periodu je ogroman izazov i za tržište nekretnina u Bosni i Hercegovini, zemlji u kojoj je ovaj sektor bilježio konstantan rast obima posla i prihoda.

Velika potražnja za stanovima, evo koliko košta kvadrat u Banjoj Luci, Bihaću, Tuzli

Iako se već dugo govori o iseljavanju stanovništva, te sve manjem broju građana u Bosni i Hercegovini, neprestano raste potražnja za stanovima i kućama, te interesovanje za njihov najam

Seoska imanja i kuće sada svi žele

Koronavirus, a potom i proglašavanje vanrednog stanja, ostavili su značajne posljedice na tržištu nekretnina. Očekivano, najviše trpi prodaja i iznajmljivanje stanova, posebno onih na dan, tako da je ovaj sektor koji posljednjih godina bilježi značajan rast prihoda, u ogromnom gubitku

Pandemija će usloviti pad potražnje za stanovima u Banjaluci - Očekuje se i pad cijene kvadrata

Kriza uzrokovana pandemijom virusa korona smanjila je potražnju za kupovinu i iznajmljivanje stanova u glavnom gradu Republike Srpske. Građani se nadaju, a ekonomisti prognoziraju da će ovo oboriti cijenu stanova. Na drugoj strani strijepe investitori i bankari kojima to ne ide u prilog, analizirao je portal CAPITAL.

Da li smo zainteresovani za inteligentne zgrade u Srpskoj?

Pojam inteligentna zgrada na našem području u posljednjih nekoliko godina sve se češće koristi. Danas je gotovo nemoguće zamisliti da vam na poslu bude vruće ili hladno, da morate da otvarate prozor kako bi došli do vazduda i drugo. Inteligentne zgrade su postale danas digitalno proširenje arhitektonskog i inženjerskog napretka.

Agencija „Condo“: Nekretnine u Srpskoj sve skuplje

Cijene nekretnina u Republici Srpskoj su sve veće. U pojedinim gradovim kao što je Banjaluka cijena kvadrata stana u novogradnji ide i do 3.000 maraka, a ni ostali gradovi ne zaostaju, kažu u banjalučkoj agenciji za nekretnine „Condo“.

Agencije za posredovanje nekretninama: Od ugovora i uštede vremena do disfunkcionalnih stanova

Agencije za posredovanje prilikom iznajmljivanja stanova u bh. društvu još uvijek nisu dovoljno zastupljene jer se svi koji traže ili izdaju stan radije odlučuju da to čine samostalno. Kako tek treba da dobiju na značaju, nisu ni zakonski regulisane pa su različita i iskustva ljudi koji su preko njih tražili stan.

Čitajte na našem blogu

Šta sve treba da znate prilikom kupovine stana?

Mora se priznati, kupovina prve nekretnine jedna je od najvažnijih odluka u životu. Prva...
Nastavak čitanja

Šta je kapitalna dobit i ko plaća kapitalnu dobit prilikom prometa nekretnina?

Najčešća pitanja koja dobijaju naši agenti vezana su za pojam kapitale dobiti. Šta je...
Nastavak čitanja

Zašto raditi s nama

01.

Marketing

Mi razumijemo značaj marketinga i oglašavanja. Iz tog razloga vam nudimo potpuni paket - društvene mreže, Google, novine, radio i TV. Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što garantuje vašoj nekretnini maksimalnu vidljivost i posjećenost.

02.

Moderna tehnologija

Naša platforma je dizajnirana sa ciljem da pomogne vlasnicima, potencijalnim kupcima i stanarima da prodaju, kupuju ili iznajmljuju nekretnine iz udobnosti svog doma. Naši napredni filteri za pretragu omogućavaju našim korisnicima da izaberu idealnu strukturu, lokaciju i pogodnosti nekretnine u samo nekoliko klikova.

03.

Sveobuhvatna usluga

Naš tim eksperata i profesionalaca vam stoji na raspolaganju 24/7, bilo da vam je potrebna procjena različitih nekretnina, pomoć pri traženju kupca ili stanara, ili vam je pak potrebno da pripremite ugovore koji se odnose na vašu nekretninu.

Kontaktiraj nas za više informacija

Kupujete ili iznajmljujete nekretninu?


Uporedi nekretnine

Uporedi