Kupujem - iznajmljujem

Lokacije iz naše ponude, kao kulturni i turistički centri, predstavljaju savršen izbor za investicije u vidu kupovine i iznajmljivanja. Mi u Condo -u smo tu da vam pomognemo i da se brinemo o vašoj nekretnini. To uključuje pomoć pri iznajmljivanju vaše nekretnine i kompletna briga o vašoj nekretnini, kako bismo se pobrinuli da vaši prihodi budu stalni čak i onda kada niste tu.

Molimo vas da nas kontaktirate ako želite razgovarati o mogućnosti kupovine za iznajmljivanje, mi ćemo vam sa zadovoljstvom dati naše stručne savjete o određenim nekretninama, njihovom potencijalu za iznajmljivanje, i predložiti vam najbolji način da dođete do određene nekretnine.

 

Zašto raditi s nama

01.

Marketing

Mi razumijemo značaj marketinga i oglašavanja. Iz tog razloga vam nudimo potpuni paket - društvene mreže, Google, novine, radio i TV. Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što garantuje vašoj nekretnini maksimalnu vidljivost i posjećenost.

02.

Moderna tehnologija

Naša platforma je dizajnirana sa ciljem da pomogne vlasnicima, potencijalnim kupcima i stanarima da prodaju, kupuju ili iznajmljuju nekretnine iz udobnosti svog doma. Naši napredni filteri za pretragu omogućavaju našim korisnicima da izaberu idealnu strukturu, lokaciju i pogodnosti nekretnine u samo nekoliko klikova.

03.

Sveobuhvatna usluga

Naš tim eksperata i profesionalaca vam stoji na raspolaganju 24/7, bilo da vam je potrebna procjena različitih nekretnina, pomoć pri traženju kupca ili stanara, ili vam je pak potrebno da pripremite ugovore koji se odnose na vašu nekretninu.

Kontaktiraj nas za više informacija

Kupujete ili iznajmljujete nekretninu?


Uporedi nekretnine

Uporedi