O Nama

Agencija za nekretnine Condo prva je agencija ovog tipa u Banjaluci, koja svojim načinom poslovanja mijenja tržište nekretnina iz korijena i pomaže svojim klijentima da uz minimalna ulaganja, dobiju maksimalno zadovoljstvo.

Donosimo inovativna rješenja koja su implementirana kroz digitalnu transformaciju poslovanja, tehnologiju i novi pristup klijentima. Radimo od
ideje do realizacije i nudimo vam punu podršku prilikom posredovanja u prometu nekretninama.

Ako kupujete, prodajete ili iznajmljujete nekretninu u Banjaluci, vrhunski tim naših stručnjaka stoji vam na raspolaganju za pronalazak idealnog klijenta.

Cilj agencije Condo je da svojim klijentima uštedi vrijeme, novac, ali i svakodnevni stres prilikom prometa nepokretnosti.

Poznavajući svaki dio grada u kojem radimo i djelujemo, naš tim dovešće vas do željenih nekretnina na atraktivnim lokacijama, koje će zadovoljiti sve vaše zahtjeve i potrebe.

Pored stvaranja adekvatne marketinške kampanje za svaku nekretninu, posebno smo ponosni na kvalitet i efikasnost naših usluga. Kampanje koje radimo na društvenim mrežama, sajtu i internet platformama, pomoći će da dođete do željenog klijenta na najbrži način.

Naša misija je da kroz rad, trud, odgovornost i posvećenost pružimo klijentima najbolje na tržištu nekretnina i usmjerimo ih na idealan stan, kuću, zemljište, vikendicu ili poslovni prostor.

Naša vizija je da budemo vaš prvi izbor bilo da kupujete, prodajete, izdajete ili vršite zakup nekretninu.

Istraži različite stilove

Stambeni prostori

Velik izbor stambenih prostora uključujući kuće, stanove i vikendice.

Poslovni prostori

Pronađite poslovne prostore na prodaju ili iznajmljivanje.

Zašto raditi s nama

01.

Marketing

Mi razumijemo značaj marketinga i oglašavanja. Iz tog razloga vam nudimo potpuni paket - društvene mreže, Google, novine, radio i TV. Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što garantuje vašoj nekretnini maksimalnu vidljivost i posjećenost.

02.

Moderna tehnologija

Naša platforma je dizajnirana sa ciljem da pomogne vlasnicima, potencijalnim kupcima i stanarima da prodaju, kupuju ili iznajmljuju nekretnine iz udobnosti svog doma. Naši napredni filteri za pretragu omogućavaju našim korisnicima da izaberu idealnu strukturu, lokaciju i pogodnosti nekretnine u samo nekoliko klikova.

03.

Sveobuhvatna usluga

Naš tim eksperata i profesionalaca vam stoji na raspolaganju 24/7, bilo da vam je potrebna procjena različitih nekretnina, pomoć pri traženju kupca ili stanara, ili vam je pak potrebno da pripremite ugovore koji se odnose na vašu nekretninu.

Kontaktiraj nas za više informacija

Kupujete ili iznajmljujete nekretninu?


Uporedi nekretnine

Uporedi