Naš proces

Prodajni proces

Procjena nekretnine

Mi ćemo vam objezbjediti detaljan popis svih karakteristika nekretnine.

Analiza tržišta

Da biste mogli odrediti koja je vrijednost vaše nekretnine, naši agenti će sprovesti detaljnu analizu tržišta.

Strategija

Naš stručni tim će vam pomoći da napravite strateški plan kako biste dobili najbolju cijenu za svoju nekretninu.

Profesionalne fotografije

Naš marketinški tim će se pobrinuti da vašu nekretninu prikažemo u najboljem svjetlu uz pomoć profesionalnih fotografija i video snimaka.

Online reklamiranje

Kreiramo ciljane, plaćene kampanje na platformama kao što su Google, Facebook i Instagram a koje su zasnovane na demografskim podacima i posebnim interesima.

Priprema vaše nekretnine

Želite da se vaša nekretnina proda brzo i za najbolju cijenu? Pravilna prirprema i uređenje nekretnine predstavlja najbitniji element.

Dani otvorenih vrata

Statistički, nekretnine koje imaju dane otvorenih vrata za zainteresovane kupce imaju niže marketinške troškove i prodaju se mnogo brže.

Pregovori

Vodimo vas kroz svaki dio pregovaračkog procesa kako bismo osigurali najbolju cijenu i uslove prilikom prodaje.

Zaklučenje prodaje

Pomažemo vam u prikupljanju kompletne dokumentacije, zakazujemo termin kod notara i organizujemo isplatu u skladu sa dogovorenim uslovima.

Proces prilikom kupovine

Potrebe kupca

Kroz usku saradnju sa kupcima, naš cilj je da razumijemo njihove potrebe i napravimo uži izbor pažljivo odabranih nekretnina što će doprinijeti uštedi dragocjenog vremena i pronalasku idealne nekretnine.

Kupovina i pregovaranje

Nakon što pronađemo nekretninu koja odgovara svim vašim potrebama, kroz pregovore sa vlasnicima obezbjeđujemo kupovinu po najboljim mogućim uslovima.

Zaključenje kupovine

Kroz saradnju sa ovlaštenim notarom vršimo provjeru dokumentacije i koordinišemo potpisivanje kupoprodajnog ugovora. Vršimo provjeru da li su sve strane ispunile dogovorene uslove kupoprodajnog ugovora, i pomažemo prilikom upisa nekretnine u zemljišne knjige.

Zašto raditi s nama

01.

Marketing

Mi razumijemo značaj marketinga i oglašavanja. Iz tog razloga vam nudimo potpuni paket - društvene mreže, Google, novine, radio i TV. Naša platforma na mjesečnom nivou ima preko 10.000 posjetioca, što garantuje vašoj nekretnini maksimalnu vidljivost i posjećenost.

02.

Moderna tehnologija

Naša platforma je dizajnirana sa ciljem da pomogne vlasnicima, potencijalnim kupcima i stanarima da prodaju, kupuju ili iznajmljuju nekretnine iz udobnosti svog doma. Naši napredni filteri za pretragu omogućavaju našim korisnicima da izaberu idealnu strukturu, lokaciju i pogodnosti nekretnine u samo nekoliko klikova.

03.

Sveobuhvatna usluga

Naš tim eksperata i profesionalaca vam stoji na raspolaganju 24/7, bilo da vam je potrebna procjena različitih nekretnina, pomoć pri traženju kupca ili stanara, ili vam je pak potrebno da pripremite ugovore koji se odnose na vašu nekretninu.

Kontaktiraj nas za više informacija

Kupujete ili iznajmljujete nekretninu?


Uporedi nekretnine

Uporedi