Press

screenshot-balkans.aljazeera.net-2021.09.30-19_12_14

BiH: Tržište nekretnina miruje, na udaru ‘stan na dan’

Brojne privredne aktivnosti su u periodu pandemije korona virusa zamrle ili trpe ogromne gubitke.Provjera spremnosti djelovanja u stresnom periodu je ogroman izazov i za tržište nekretnina u Bosni i Hercegovini, zemlji u kojoj je ovaj sektor bilježio konstantan rast obima posla i prihoda.

42482e8a7b4fd4d0174408b9ddb4be74

Velika potražnja za stanovima, evo koliko košta kvadrat u Banjoj Luci, Bihaću, Tuzli

Iako se već dugo govori o iseljavanju stanovništva, te sve manjem broju građana u Bosni i Hercegovini, neprestano raste potražnja za stanovima i kućama, te interesovanje za njihov najam

Seoska imanja i kuće sada svi žele

Koronavirus, a potom i proglašavanje vanrednog stanja, ostavili su značajne posljedice na tržištu nekretnina. Očekivano, najviše trpi prodaja i iznajmljivanje stanova, posebno onih na dan, tako da je ovaj sektor koji posljednjih godina bilježi značajan rast prihoda, u ogromnom gubitku

nekretnine_zgrada_1_261218_tw630

Pandemija će usloviti pad potražnje za stanovima u Banjaluci - Očekuje se i pad cijene kvadrata

Kriza uzrokovana pandemijom virusa korona smanjila je potražnju za kupovinu i iznajmljivanje stanova u glavnom gradu Republike Srpske. Građani se nadaju, a ekonomisti prognoziraju da će ovo oboriti cijenu stanova. Na drugoj strani strijepe investitori i bankari kojima to ne ide u prilog, analizirao je portal CAPITAL.

telemax-zgrada-slide-696x494

Da li smo zainteresovani za inteligentne zgrade u Srpskoj?

Pojam inteligentna zgrada na našem području u posljednjih nekoliko godina sve se češće koristi.Danas je gotovo nemoguće zamisliti da vam na poslu bude vruće ili hladno, da morate da otvarate prozor kako bi došli do vazduda i drugo. Inteligentne zgrade su postale danas digitalno proširenje arhitektonskog i inženjerskog napretka.

codo-logo

Agencija „Condo“: Nekretnine u Srpskoj sve skuplje

Cijene nekretnina u Republici Srpskoj su sve veće. U pojedinim gradovim kao što je Banjaluka cijena kvadrata stana u novogradnji ide i do 3.000 maraka, a ni ostali gradovi ne zaostaju, kažu u banjalučkoj agenciji za nekretnine „Condo“.

stan-kljuc-iznajmljivanje-foto-pixabay-770x515

Agencije za posredovanje nekretninama: Od ugovora i uštede vremena do disfunkcionalnih stanova

Agencije za posredovanje prilikom iznajmljivanja stanova u bh. društvu još uvijek nisu dovoljno zastupljene jer se svi koji traže ili izdaju stan radije odlučuju da to čine samostalno. Kako tek treba da dobiju na značaju, nisu ni zakonski regulisane pa su različita i iskustva ljudi koji su preko njih tražili stan.

From Our Blog

Why Work With Us

01.

Marketing

We know how important advertising is. That's why we offer the full scope – social media, Google. press, radio and TV. Our website has over 10.000 users monthly, guaranteeing your listing great visibility and exposure.

02.

Modern Technology

Our website was designed to help owners, potential buyers and tenants sell, buy or rent properties from the comfort of their own homes. Our advanced search filters help our users to choose the ideal structure, location and amenities of the listings in just a few clicks.

03.

Comprehensive service

Our team of experts and professionals is at your service 24/7 when evaluating different real estates, actively looking for a buyer or a tenant, or preparing contracts for your listings.

contact us for more information

Selling or renting a property?


As seen in

Compare listings

Compare